ÇORUM / MERKEZ - Yunus Emre İlkokulu

Mrt

2024 Yılı 1-7 Mart deprem haftası deprem tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Ock

Bakanlığımızın 2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem sonu etkinlik haftası çeşitli faaliyetlerle gerçekleştirildi.

Kas

2018/2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMİMZİ YAPTIK.OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE YAPILAN SEÇİMDE  ARDA CEYLAN 89,YARENSU KARAAĞAÇ 64, DENİZ BAĞCI 71,DİYAR PANCARCI 40 OY ALMIŞTIR.BU SONUÇLARA GÖRE ARDA CEYLAN OKULUMUZ ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLMİŞTİR.KENDİSİNİ KUTLAR BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

“Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri” yönergesi doğrultusunda okulumuzda“Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı” seçimi yapıldı.

Okulda demokrasi kültürünü geliştirmek amacıyla yapılan seçimlerde, öğrenciler gruplar halinde sandık başına giderek oylarını kullandılar.
     Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimleri, gerçek seçimleri aratmadı. 4 aday arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken , en çok oyu alan 4/A sınıf öğrencisi Kaan TAŞKIRAN  okul temsilcisi seçildi.Başkan Kaan TAŞKIRAN , seçildikten sonra arkadaşlarına bir konuşma yaparak teşekkür etti.